SML Mobius SM Cross Country -sarjan toisen osakilpailun, eli Vesivehmaa Grand National -kilpailun (VGN) ilmoittautuminen ja lisenssien tarkastaminen on herättänyt paljon keskustelua. VGN- organisaatio on avannut kilpailun ilmoittautumisen oma-aloitteisesti jo ennen lisämääräyksen ja kilpailuluvan SML:n sääntöjen mukaista hyväksymistä ja tästä syystä ilmoittautuminen on jäänyt alun perin MOTTI- järjestelmän ulkopuolelle. Tästä johtuen lisenssien tarkistaminen etukäteen MOTTI-järjestelmän kautta ei ole mahdollista.

Asiaa on pyritty ratkaisemaan monin eri tavoin, mutta koska ilmoittautumisia oli kirjattu jo VGN-orgnisaation omaan järjestelmään, ei muutosten tekeminen ollut enää järkevää. Kilpailijoiden tulee esittää oma voimassaoleva Suomen Moottoriliiton ajajalisenssi kilpailupaikalla kirjautumalla omilla tunnuksillaan MOTTI-järjestelmään. Kirjautumisen voi tehdä joko mobiililaitteella tai tietokoneella.

Teksti: Suomen Moottoriliitto ry.

Share →